Skip to main content

In loving memorie

Cosy vom Schloss Blömersheim

06-04-2010 - 07-12-2021

Ambassador von Shambala X Priska vom Wolfsberg II

HD Free/ED Free/Lüw Free/JLPP Free

MAG/VZH/IPO 1-C

Dag lieve Cosy, 

We missen je heel erg, je was altijd vrolijk en heel lief. Onafscheidelijk van Mike, waar Mike was daar was jij ook.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat jij bij ons mocht zijn al die jaren, 11 jaar en 8 maanden mocht je worden, we hadden je liever nog veel langer bij ons gehad. Je was een "ones in a lifetime".

Naar jou hebben wij speciaal gezocht, de bloedlijnen, en wat waren we blij dat wij jou mee naar huis mochten nemen. Geboren in Rheinberg Duitsland samen met nog 2 zusjes en 3 broertjes groeide jij daar de eerste weken op. Vanaf het eerste moment was onze band speciaal. Je was geen gemakkelijke pup, je had veel energie en veel temperament, maar uiteindelijk hebben wij samen onze weg daarin gevonden en was je een heerlijke hond. Je stond "aan" als je aan moest staan.

Met jou zijn wij onze kennel gestart, en dat blijkt een goede basis.

Je hebt 3 prachtige nesten groot gebracht en dat deed je vol overgave, de bevallingen waren echt heel speciaal, hoe je mij toeliet met m'n bemoeienissen en hoe jij mij het vertrouwen gaf deze grote nesten wel groot te krijgen, onvoorstelbaar. De verzorging was echt aan jou toevertrouwd, zodra de pups groter werden vond je het heerlijk om met ze te spelen, trekspelletjes waren daarbij jouw favoriet. Dat kenmerkt je ook gelijk, je was een heerlijke lieve hond zonder agressie in de omgang, maar zag je iets om "bijtwerk" mee te doen dan stond je vooraan. En je was daar goed in, in het werk een harde steller met een groot hart.

Nooit maar dan ook nooit heb jij gemopperd, ik kon je voor 1000 procent met Mike vertrouwen en dat deed ik dan ook. We missen je lieverd, wij zijn enorm dankbaar voor alle mooie momenten die je ons gegeven hebt en je zit voor altijd in ons hart. De band die wij allemaal met jou hadden kan niemand doorbreken.

Het ga je goed Cosy, untill we meet again!